Общи условия

Общи условия на уеб сайта www.angelsofsofia.com

1. За да изполвате сайта, трябва да имате навършени 18 години.
2. Забранява се, регистрацията на лица, не навършили 18 години.
3. Всяка споделена информация в сайта (снимки, телефон, текст, имейл) трябва да бъдат на лица навършили 18 години.
4. Когато изпращате покани за присъединяване към сайта, вие гарантирате, че получателят (имейл адреса) е на лице навършило 18 години.
5. При изпращането на съобщение до даден потребител, подателят гарантира, че то не съдържа обиди от какъвто и да е било вид, при системно неспазване на това условие, достъпа на дадения потребител ще бъде преустановен.
6. Собствениците на сайта www.angelsofsofia.com не носят отговорност за публикуваната от потребителя информация (обяви, снимки, профили, имейли).
7. Собствениците на сайта не се ангажирват с достоверността на публикуваната от потребителя информация (обяви, снимки, профили, имейли).
8. Всички качени снимки и обяви се одобряват от модератор, въпреки, това собствениците на сайта не се ангажирват с достоверността на данните.
9. Модераторите имат право да откажат публикуването на дадена снимка или обява, без да дължат обяснение за действията си.
10. Собствениците на сайта си запазват правода да променят настоящите Условия, без да информират потребителя за това.
11. Събраната информация (снимки, обяви, телефони, имейл адрес, приятелство, какво харесва даденият потребител, имейл адреси на изпратени покани, статистики на активността) няма да бъдат предоставени на трети страни, освен при злоупотреби.
12. Собствениците на сайта имат право да изтриват даден потребител, както и да използват името му, без да дават обяснение за постъпките си.
13. Не се допуска публикуването на снимки показващи открити полови органи, такива снимки ще бъдат изтривани без предупреждение.Общи условия - Контакти ©2013 Angelsofsofia.com - Общи условия

Bg-Sex.com topsexbg pornoto.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт Гласувай за мен в BGTop100.com

Само за възрастни!

Имам навършени 18 години